Kongevejen 166 | 2830 Virum
Se åbningstider
Aagesen Biler - Vi holder lukket mellem jul og nytår.
45 85 05 05
Kongevejen 166 | 2830 Virum

Velkommen til vores autoværksted i Virum – her får du service med et smil og professionel håndtering af din opgave

På vores autoværksted i Virum får du løst alle dine autorelaterede opgaver – lige fra almindelige serviceeftersyn til større udbedringer af forsikringsskader på vores pladeværksted.
 
Vores autoværksted i Virum er et certificeret Bosch Car Service-værksted. For dig betyder det, at du altid får kvalitetsløsninger uanset hvilken opgave, vi løser for dig.
 
Vi bruger udelukkende Bosch reservedele eller reservedele af tilsvarende høj kvalitet, og vi følger altid den pågældende bilfabrikants forskrifter - og derfor beholder du også din fabriksgaranti, hvis din bil er af nyere dato.
 
Leder du efter din nye drømmebil, har vi et stort udvalg af nye og brugte biler til salg fra vores autoværksted i Virum, og du ser vores store udvalg ved at følge linket her.
 
Kontakt vores autoværksted i Virum og tag en snak med en af vores dygtige medarbejdere om den opgave, du skal have løst. Du skal bare ringe på telefon 45 95 05 80 eller udfylde vores kontaktformular, og så vender vi hurtigt tilbage.
 
Ellers er du velkommen til at bruge vores online bookingsystem og bestille en tid på vores autoværksted i Virum online – det er nemt og hurtigt.

Vi er autoværkstedet i Virum, der kender din bil bedst

 
Hos os får du et specialiseret værksted for Nissan og Chevrolet – men har du et andet bilmærke, sørger vi også for reparation og service af netop din bil.
 
Vores dygtige medarbejdere tager løbende videreuddannelser, så vi kan give dig den bedst mulige service, når du kommer ind på vores autoværksted i Virum.
 
Ud over det råder vi over det mest moderne udstyr, så du altid er garanteret kvalitet i den opgave, vi løser for dig. Skal du for eksempel have foretaget fejlfinding på din bil, skal vi nok finde fejlen med det højteknologiske udstyr, vi har investeret i.
 

Ring og bestil tid til den opgave, du skal have løst på vores autoværksted i Virum

 
Overskriften siger det hele – du skal bare kontakte os og fortælle, hvordan vi hjælper dig på vores pladeværksted, bilplejecenter eller autoværksted i Virum enten ved at ringe på telefon 45 95 05 80 eller ved at udfylde vores kontaktformular.
 
Du kan også booke din tid online ved at følge linket her.
Kontakt os
Du er velkommen til at kontakte os på telefon 45 85 05 05, eller via formularen herunder.
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 
Aagesen Biler | Kongevejen 166 | 2830 Virum | Tlf.: 45 85 05 05