Kongevejen 166 | 2830 Virum
Se åbningstider
Aagesen Biler - Vi holder lukket mellem jul og nytår.
45 85 05 05
Kongevejen 166 | 2830 Virum

Dækopbevaring hos Aagesen Biler – Bosch Car Service Virum

Hos os får du dækopbevaring af dine vinter- og sommerdæk på vores dækcenter, som er indrettet i et miljø, der er helt optimalt for dine dæk.
 
Når du bruger vores dækopbevaring, sparer du først og fremmest pladsen, du ellers skulle have brugt i dit hjem til at opbevare dine dæk.
 
For det andet er du sikker på, at dine dæk står i et indeklima, der er optimalt – på den måde bliver dine dæk ikke udsat for slitage af vind og vejr, og de står i den temperatur, der gør, at de holder længst muligt.
 
Sidst men ikke mindst slipper du for at transportere dine dæk frem og tilbage, når du skal have dem skiftet til den nye sæson – i stedet skal du bare komme ind til os, og så sørger vi for at finde dine dæk frem og skifte dem for dig.
 
Har du spørgsmål, der drejer sig om dækopbevaring, er du velkommen til at kontakte os på telefon 45 85 05 05 eller udfylde vores kontaktformular med din forespørgsel, og så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Hos os får du både dækopbevaring og dækskifte

 
Vi vil gerne gøre det så nemt for dig, som muligt. Derfor tilbyder vi dig både at opbevare dine dæk og skifte dem for dig så alt, du skal gøre, er at komme forbi vores værksted – så klarer vi resten.
 
Det er vigtigt, at du sørger for, at dine dæk bliver skiftet efter sæson. Hvis du kører på dæk, der ikke passer til sæsonen, øger du risikoen for uheld.
 
Dine sommer- og vinterdæk er nemlig designet, så de har det optimale vejgreb i den sæson, de bruges. Til gengæld bliver din bremselængde øget, hvis du kører på de forkerte dæk – og det går ud over din sikkerhed.
 
Derfor er vi klar til at hjælpe dig med at få skiftet dine dæk, så du altid er sikker på vejene. I mellemtiden bruger du blot vores dækopbevaring til det sæt, du ikke kører på.

Vi hjælper dig med dækopbevaring og alle andre værkstedrelaterede opgaver

 
Uanset om du har behov for dækopbevaring, service eller reparation af din bil, er du velkommen på vores værksted i Virum.
 
Book tid til den opgave, du ønsker at få løst, ved at klikke på linket her.
 
- og ellers er du velkommen til at kontakte os direkte på telefon 45 85 05 05 eller via vores kontaktformular.
Kontakt os
Du er velkommen til at kontakte os på telefon 45 85 05 05, eller via formularen herunder.
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 
Aagesen Biler | Kongevejen 166 | 2830 Virum | Tlf.: 45 85 05 05