Kongevejen 166 | 2830 Virum
Se åbningstider
Aagesen Biler - Lukket mellem jul og nytår
45 85 05 05
Kongevejen 166 | 2830 Virum

Leder du efter en brugt Nissan eller en anden brugt bil i topklasse? Så kom ind til os og se vores store udvalg

Find din nye brugte Nissan – eller en anden ny eller brugt bil fra dit foretrukne bilmærke – blandt vores store udvalg af drømmebiler.
 
Vi har både nye og brugte Nissan, Suzuki, Skoda, Chevrolet, Saab og Mazda – og vi har med garanti også den bil, der falder i lige præcis din smag.
 
Fælles for alle vores brugte biler fra Nissan og alle andre mærker er, at de fremstår som helt nye. Du får derfor den enestående følelse af en ny, lækker bil – til en langt lavere pris, end hvis du køber den fabriksny.
 
Kom ind i vores showroom og se vores store udvalg af nye og brugte biler. Finder du en bil, der falder i din smag, giver vi gerne en prøvetur i den, så du får oplevet din nye drømmebil i aktion.
Se vores udvalg af nye og brugte biler her
Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på telefon 45 85 05 05 eller udfylde vores kontaktformular med dit spørgsmål – så vender vi hurtigt tilbage til dig med mere information om vores nye og brugte biler fra Nissan og mange andre mærker.

Ønsker du en brugt Nissan med masser af plads og mange hestekræfter, har vi en Nissan Qashqai 1,6 Dig-T 163 Acenta 5-dørs til salg for en slik. Her er der ikke gået på kompromis med ekstraudstyret – du får både bakkamera, multifunktionsrat, navigation og en lang række andet udstyr, der gør din køretur til en leg hver dag.
 
Er du mere til en lille, kæk bybil, har vi en brugt Nissan Micra 1,2 Visia 5-dørs stående. Med kun 1.000 kilometer bag sig fremstår bilen som ny, og igen får du en lang række ekstraudstyr som for eksempel infocenter, kørecomputer, sædevarme og håndfrit til mobil.
 

Lad os hjælpe dig med at finde din nye brugte Nissan eller et andet bilmærke

 
Du er velkommen til enten at kigge forbi vores showroom på Kongevejen 166 i Virum og se vores udvalg af brugte biler fra Nissan og andre bilmærker.
 
Har du spørgsmål forinden, skal du ikke tøve med at kontakte os via vores kontaktformular eller ved at ringe direkte på telefon 45 85 05 05, og så hjælper vi dig med at finde din drømmebil.
Kontakt os
Du er velkommen til at kontakte os på telefon 45 85 05 05, eller via formularen herunder.
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 
Aagesen Biler | Kongevejen 166 | 2830 Virum | Tlf.: 45 85 05 05